Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

ukranews.com

Понеділок, 25 лютого 2013, 12:49

Львівська облдержадміністрація затвердила план заходів посилення соціального захисту колишніх політичних в’язнів, репресованих та членів їх сімей

Львівська облдержадміністрація затвердила план заходів щодо посилення соціального захисту колишніх політичних в’язнів, репресованих та членів їх сімей на період до 2015 року.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Затверджене проведення моніторингу виконання актів законодавства з питань соціального захисту колишніх політичних в’язнів, репресованих та членів їх сімей, проводення обстеження матеріально-побутових умов проживання, запровадження диспансеризаціїдля надання необхідної медичної допомоги та, у разі потреби, направлення на лікування до закладів охорони здоров’я.

також у облдержадміністрації планують вжити заходів щодо забезпечення житлом реабілітованих громадян, які потребують поліпшення житлових умов, та забезпечити надання соціальних послуг одиноким колишнім політичним в’язням, репресованим і членам їх сімей.

До передбачених заходів також відноситься сприяння висвітленню у державних ЗМІ причин і наслідків політичних репресій в Україні, проблем життєзабезпечення колишніх в’язнів, репресованих і членів їх сімей, об’єктивне висвітлення у програмах навчальних закладів причин і наслідків політичних репресій в Україні, починаючи з 1917 року і до 90-х років ХХ століття, а також проведення книжкових виставок про політичні  репресії в Україні XX століття.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.