Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Міжнародна політика

aspekty.net

Понеділок, 25 лютого 2013, 18:42

Євросоюз сподівається на угоду про асоціацію з Україною

«Ми маємо історичну можливість стрибнути вперед в наших відносинах завдяки підписанню угоди про асоціацію та вільну торгівлю між Україною та Євросоюзом», – сказав на прес-конференції після саміту ЄС-Україна, який відбулася сьогодні в Брюсселі, глава Європейської Ради Герман Ван Ромпей.

Однак він підкреслив, що до травня 2013 року Євросоюз очікує від України «відчутних кроків», які покажуть, що Україна готова виконати вимоги, які поставив перед нею ЄС для підписання угоди. «Певні кроки вже зроблені, але ми потребуємо більших та конкретніших зусиль. Це можливо зробити, але часу дуже мало», - додав глава Європейської Ради.

Євросоюз вважає можливою підписання угоди про асоціацію з Україною за умови, що українська влада вживатиме рішучі заходи та зробить помітним прогрес у трьох областях: забезпечить порядок виборчого процесу відповідно до міжнародних стандартів, вирішить проблеми вибіркового застосування закону і проведе реформи, погоджені в плані асоціації.

Джерело: www.pb.pl

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.