Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 27 квітня 2023, 10:19

Інспекторку податкової Львівщини викрили на хабарі

хабар

Інспекторка одного з управлінь ГУ ДПС Львівщини вимагала 900 доларів від підприємця за розблокування податкових накладних у реєстрі.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці, за процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури, викрили та повідомили про підозру головній ревізорці-інспекторці одного з управлінь ГУ ДПС у Львівській області за фактом вимагання та одержання хабаря.

"Підозрювана вимагала та отримала 900 доларів неправомірної вигоди від представника суб’єкта господарювання. Раніше, в грудні 2022 року, податкові накладні цього підприємства були заблоковані у зв’язку із порушенням останнім законодавства. За хабар службовиця обіцяла, що допоможе вирішити питання щодо їх розблокування в Єдиному реєстрі податкових накладних" – наголосили у прокуратурі.

Інспекторку затримали одразу після одержання хабаря. Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу та відсторонення її від займаної посади.

Також встановлюються інші причетні особи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.