Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

media.stb.ua

Вівторок, 26 лютого 2013, 16:30

Найкращі хореографи України проведуть танцювальний майстер-клас на "Південному"

Майстер-клас "YOU CAN DANCE tour 2013" від фіналістів найпопулярнішого танцювального шоу країни "Танцюють всі" відбудеться 17 березня у львівському спорткомплексі "Грація" на території ТВК "Південний" (вул. Щирецька, 36).

Про це повідомила прес-служба ТВК "Південний". 

У рамках заходу, зокрема, відбудеться шість танцювальних майстер-класів та профі-лекції від найкращих хореографів України, серед яких Маріам Туркменбаєва, Антон Рибальченко, Олексій Кучеренко, Віталій Савченко та Іван Дроздов.

Окрім цього, у рамках зустрічі також відбудеться шоу хореографів, фото та автографсесії учасників майстер-класу із хореографами. А усі учасники "YOU CAN DANCE tour 2013" отримають іменні сертифікати.

За словами організаторів, участь у майстер-класі – це унікальна можливість підвищити свій танцювальний рівень та почути професійні поради найкращих хореографів країни.   

Попередня реєстрація учасників відбувається за телефоном – 093-156-22-76. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.