Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

mapia.ua

Четвер, 28 лютого 2013, 18:08

Невідомі стріляли у охоронця "Криївки" у центрі Львова

Сьогодні, 28 лютого, зранку на площі Ринок у Львові невідомі стріляли в охоронця ресторану "Криївка".

 

Двоє молодих чоловіків, які відпочивали в ресторані "Криївка", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, почали поводитися неадекватно, за що їх вивели із приміщення закладу. Це обурило чоловіків і вониспробували вибити двері, щоб потрапити назад. Працівники ресторану викликали наряд міліції.

"В той час коли до приміщення ресторану прибув наряд міліції, один з хуліганів вистрілив в охоронця ресторану, завдавши йому поранення. Чоловіків затримано", - повідомляє джерело УНІАНу.

Начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська підтвердила факт поранення охоронця та зазначила, що сьогодні близько 6-ї години ранку до міліції надійшов виклик від працівників одного з ресторанів у центрі міста про хуліганські дії двох чоловіків.

Працівники міліції, які прибули на місце події, затримали двох жителів Львова – 28-и та 33-х років, які здійснювали хуліганські дії та поранили охоронця закладу з травматичної зброї. Даними про стан постраждалого охоронця у міліції не володіють.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.