Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Во "Свобода"

riznomanit.at.ua

Четвер, 28 лютого 2013, 19:54

«Свободівці» вимагають відмінити святкування Дня перемоги у Винниках

Сьогодні депутати Львівської міськради від фракції ВО «Свобода» звернулися зі зверненням до міського голови Винник Сергія Уварова щодо неприпустимості затвердження в переліку соціально-культурних заходів цього міста святкування 9 травня.

 

Про це повідомила прес-служба ВО «Свобода».

"Намагання міського голови Сергія Уварова влаштувати за рахунок майна громади міста Винники святкові заходи у день трагічної сторінки історії української нації є нічим іншим, як відвертим підіграванням владному українофобському режиму", - йдеться у зверненні.

"Свобода" пропонує Львівській міськраді застосувати усі законні важелі впливу на Винницьку міськраду, аби остання відмінили рішення виконкому щодо святкування Дня перемоги.  

21 лютого під час засідання виконавчого комітету Винниківської міської ради міський голова запропонував для розгляду проект рішення щодо переліку соціально-культурних заходів у місті Винники упродовж 2013 року.

Нагадаємо, народний депутат від ВО "Свобода" Андрій Мохник зареєстрував у Верховній Раді законопроект про створення тимчасових слідчих комісій для перевірки діяльності органів виконавчої влади Львівської та Винниківської міських рад.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.