Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

unian.ua

П'ятниця, 1 березня 2013, 18:45

Правоохоронці просять керівництво ФК «Карпати» підтримувати громадський порядок в дні матчів

Перед початком другого кола чемпіонату України з футболу, правоохоронці провели круглий стіл з офіцером служби безпеки ПФК «Карпати», менеджером з роботи з вболівальниками ПФК «Карпати», головою громадської організації «Завжди вірні!» на тему громадського порядку під час матчів.

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС на Львівській залізниці.

Нагадаємо, що перший матч другого кола чемпіонату «Карпати» зіграють на виїзді проти «Таврії».

Представникам об’єднання «Завжди вірні!» наголосили на забороні застосовувати піротехнічні засоби. Адже, якщо на стадіоні «Україна» це, в кращому випадку, пошкодить лише майно стадіону, то на «Арені - Львів» можуть виникнути серйозні проблеми. Також такі дії можуть призвести до призупинення матчу, – йдеться у повідомленні.

Крім того, на зустрічі працівники міліції обговорили забезпечення охорони громадського порядку та безпеки громадян і під час проведення 9 березня 2013 року у Львові футбольного матчу за участю «Карпати» та одеського «Чорноморця».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.