Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

news.liga.net

П'ятниця, 1 березня 2013, 20:41

Прокуратура Червонограду порушила кримінальне провадження щодо фірми, яка виконувала ремонт у лікарні за гроші Кіотського договору

Прокуратура Червонограда виявила порушення у використанні коштів Кіотського договору, виділені на ремонт Червоноградської міської лікарні, який проводила ТзОВ "Стройінвест 2007".

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської обласної організації ВО "Свобода".

Пацієнти лікарні стверджують, що ремонт виконаний неякісно, а кошти використаі неефективно. Під час перевірки прокуратурою встановлено, що службові особи ТзОВ "Стройінвест 2007" вчинили розтрату бюджетних коштів, спрямованих у рамках програми на ремонт Червоноградської міської лікарні.

За результатами перевірки прокуратура Червонограда порушила кримінальне провадження стосовно службових осіб ТзОВ "Стройінвест 2007" за ст.191 ч.4 КК України, матеріали скеровані в Червоноградський МВ ГУМВСУ у Львівській області для проведення досудового слідства.

Нагадаємо, також фірма із Києва провела неякісний ремонт у Сокальській лікарні за гроші, виділені згідно з Кіотським договором.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.