Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

vnz.org.ua

Понеділок, 4 березня 2013, 18:02

Писарчук сподівається на співпрацю всіх політичних сил на Львівщині за нового голови ОДА

Голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук позитивно оцінює призначення Віктора Шемчука головою Львівської ОДА і вважає, що це сприятиме співпраці політичних сил у регіоні.

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню Львівський портал

"Новий губернатор у минулому представляв саме ті політичні сили, які активно підтримували галичани впродовж останніх років. Тому хотілось би вірити, що відтепер в регіоні наступить спокій і стабільність, конструктивна співпраця всіх політичних сил, що так потрібна хоча б для того, щоб привести до порядку вкрай зруйновані автошляхи Львівщини", – зазначив Писарчук.

За його словами, зі свого боку регіонали Львівищини готові до співпраці та спільного вирішення головних проблем в області.

"Обласна партійна організація вибудовуватиме свої стосунки з новим головою ОДА на засадах законності та партнерства", – додав Писарчук.

Нагадаємо, сьогодні у Львові віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко представив нового голову Львівської ОДА Віктора Шемчука.

Раніше президент своїм указом звільнив з цієї посади Михайла Костюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.