Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Охорона здоров'я

improvehealth.ru

Понеділок, 4 березня 2013, 18:59

Продаж "Фесталу" заборонений в Україні

Державна служба із лікарських засобів заборонила реалізацію, зберігання та застосування лікарського засобу "Фестал", драже 20, 100, з маркуванням індійської компанії Aventis Pharma Limited через неможливість здійснення контролю якості лікарського засобу.

Суб'єктам господарювання, які здійснюють реалізацію і застосування ліків даних ліків ля поліпшення перетравлювання їжі з нормальною функцією шлунково-кишкового тракту та з іншими функціями, після отримання зазначеного розпорядження необхідно перевірити наявність їхню наявність у продажу та на складах та вжити заходів щодо його знищення або повернення постачальнику (виробнику).

Нагадаємо, українським аптекам також у січні цього року був заборонений для реалізації Колдрекс у пакетиках зі смаком меду та лимону серії 1009, а наприкінці грудня 2012 року - лікарського засобу "Стопгріпан лимон".

Джерело: Коммерсантъ

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.