Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська ОДА

lyceum1.cv.ua

Вівторок, 5 березня 2013, 17:33

Шемчук обіцяє у 2013-2014 рр. ввести в експлуатацію «безпрецедентну» кількість соціально важливих об’єктів

Упродовж 2013-2014 років на Львівщині в експлуатацію «буде введена безпрецедентна кількість об’єктів галузі освіти та охорони здоров’я, культури та соціального захисту».

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської ОДА, зазначивши при цьому що ця «безпрецедентна» кількість соціально важливих об’єктів «значно покращить рівень обслуговування і умови перебування мешканців Львівщини в комунальних закладах області».

При цьому прес-служба не наводить для порівняння жодних статистичних даних щодо кількості введених об’єктів соціальної сфери на Львівщині протягом 2012 року чи раніше.

Натомість у повідомленні прес-служби зазначається, що сьогодні за участю голови Львівської ОДА Віктора Шемчука був опрацьований та погоджений перелік з 21 пріоритетного об’єкту будівництва та реконструкції у соціальній сфері Львівщини.

У 2013 році планується ввести в експлуатацію 14 соціально важливих об’єктів, з яких по 6 об’єктах у поточному році заплановано завершити І-чергу будівництва, решта об’єктів будуть завершені у наступному році.

У 2013 році планується розпочати реконструкцію школи в селищі Брюховичі та будівництво школи в селі Ролів Дрогобицького району, продовжити будівництво шкіл в селах Либохора, Нижня Яблунька Турківського району та Черниця Миколаївського району.

Завдяки залученим коштам державного бюджету, в експлуатацію буде введено три школи на 1060 учнівських місць в м. Комарно Городоцького району (І-ша черга), смт. Запитів Кам’янка-Бузького району. Окрім того, буде завершено будівництво лікувального критого басейну та ванних кімнат для єдиної в області санаторної школи-інтернату для дітей, хворих на сколіоз, у м. Сокаль.

Галузь охорони здоров’я поповниться реконструйованим акушерським корпусом у м. Миколаєві, який стане частиною мережі сучасних перенатальних центів області.

Відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2013 рік»,  Львівській області за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у поточному році передбачено 74,1 млн грн.

Нагадаємо, 4 березня президент призначив на посаду голови Львівської ОДА Віктора Шемчука, звільнивши перед тим з цієї посади Михайла Костюка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.