Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

kulturizm.info

Вівторок, 5 березня 2013, 17:44

Громадськість звинувачує депутата-свободівця Шеремету в лобіюванні інтересів його організації

Представники спортивних організацій Львова та Львівщини звинуватили заступника голови комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення Львівської міської ради, члена фракції ВО "Свобода" Святослава Шеремету у лобіюванні ГО "Ліга культуризму Львова" при отриманні коштів з міського бюджету на підтримку спортивних організацій.

Про це було заявлено сьогодні, 5 березня, під час розгляду проекту фінасової підтримки спортивних організацій Львівської міськради на 2013 рік. 

Серед іншого, президент федерації легкої атлетики Львівської області Олег Німчинов звернувся до Олега Березюка: "Чи не вбачаєте ви порушень в тому що громадська організація "Ліга культуризму Львова", засновником якої є голова профільної комісії отримає 12% від бюджету?".

За пропозиціями, які були представлені міськрадою представникам грмоадських спортивних організацій, "Ліга культуризму" отримає майже 10% коштів (31 703, 52 грн.), які виділять спортивним організація. Більше ніж "Ліга культуризму" отримає лише СК "Динамо" (водне поло) - 40 тис. грн.

Загалом у бюджеті передбачено 339883,52 грн. на підтримку спортивних організацій.

Серед 38 спортивних організацій 10 взагалі не отримають фінансової підтримки.

Представники спортивних організацій вважають, що розподіл коштів необ'єктивний, адже немає критеріїв, які визначать фінансові потреби певних видів спорту.

"Я, як громадянин, буду звертатися до Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з вимогою відкликати пана Шеремету з цією посади", - додав Немчинов.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.