Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська облрада

ukr.obozrevatel.com

Середа, 6 березня 2013, 15:36

Депутати Львівської облради перевірятимуть, як виконується програма з індивідуального будівництва в селі

Постійна комісія з питань контролю за ефективністю виконання державних і обласних програм та рішень Львівської облради здійснить виїзне засідання у кілька районів Львівщини, аби перевірити ефективність виконання програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі "Власний дім" на 2012-2015 роки.

Відповідне рішення профільна комісія Львівської облради ухвалила на своєму засіданні сьогодні, 6 березня, інформує кореспондент Варіантів

Зокрема, депутати планують відвідати Жовківський, Пустомитівський та Перемишлянський райони. Здійснити поїздку планують 13 березня.

Згідно зі звітом про виконання програми, у 2012 році для кредитування сільських забудовників із обласного бюджету було виділено 998,28 тис. грн. для 34 сімей, сюди ж входить і кредиторська заборгованість бюджету у 2012 році - 112,5 тис. грн. для 4 сімей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.