Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кабмін

kob-mr.3dn.ru

Середа, 6 березня 2013, 18:47

Міносвіти та Мінрегіонбуду слідкуватимуть за поверненням будівель дитсадків до цільового використання

Прем'єр-міністр України Микола Азаров доручив Міністерству освіти та Мінрегіонбуду прослідкувати за виконанням рішення уряду про розробку планів щодо повернення будівель дитячих садків, які використовуються не за призначенням.

Про це сьогодні, 6 березня, на засіданні Кабінету міністрів сказав прем'єр-міністр України Микола Азаров, пише РБК-Україна.

"Доручаю Міністерству освіти разом з Міністерством регіонального розвитку, будівництва і житлово-комунального господарства проаналізувати виконання цього рішення. Якщо треба - з виїздом на місця. В підсумку нам треба отримати абсолютно чітке знання, скільки садочків буде повернено і мати графік їх введення в експлуатацію саме як садочків. Це для того, щоб одночасно скласти буквально пооб'єктний, з датами, план-графік будівництва і реконструкції дитячих садків, необхідних, аби повністю виконати завдання глави держави. Підкреслюю, що в місцевих бюджетах необхідно передбачити кошти на утримання садочків відповідно до графіку їх введення в експлуатацію" - говорить прем'єр-міністр.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.