Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Компанії

bus2.ru

Середа, 6 березня 2013, 19:39

Фонд державного майна продав ЛАЗ, а у міста не спитав – Садовий

Міський голова Львова Андрій Садовий переконаний, що ЛАЗ потрібно повернути у державну власність і що його приватизація є неправочинною.

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Є багато документів, дуже велика кількість судових рішень, які визнавали не правочинною приватизацію ЛАЗу. Було виявлено дуже багато порушень. Рішення були прийняті Верховним Судом України. Ці факти були приховані», - пояснює Садовий.

Міський голова також зауважив, що місто звернулося до керівництва держави з проханням прийняти Львівський автобусний завод у державну власність.

«Ми звернулися до держави, щоб держава закцентувала увагу на цьому підприємстві. Тому що продавала це підприємство держава – Фонд державного майна. Міста ніхто не питав», - пояснює Андрій Садовий.

На думку міського голови, вирішити проблему із зупинками роботи на ЛАЗі можна за допомогою пошуку нових керівників для підприємства.

Нагадаємо, 28 лютого на пленарному засіданні сесії Львівська міська рада проголосувала за звернення до найвищого керівництва держави на підтримку трудового колективу та акціонерів ЛАЗу.

Як повідомлялося 12 лютого, ЛАЗ тимчасово призупинив свою роботу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.