Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Транспорт

spb.ria.ru

Четвер, 7 березня 2013, 16:33

Громадськість та влада Львова порадяться щодо тарифів на перевезення та Е-квитка

Громадські організації Львова проведуть слухання стосовно доцільності підвищення тарифів на перевезення та запровадження електронного квитка.

Про це повідомив учасник урбан-рух "lypneva" Дем'ян Данилюк.

Слухання відбудуться 12 березня о 17:00 в приміщенні Личаківської районної адміністрації на вул. Костя Левицького, 67.

До участі у слуханнях запрошені також представники управління транспорту, управління інвестиційної політики Львівської міськради, перевізників, а також депутати міськради від профільної комісіі. 

Про це кореспонденту Варіантів повідомив Керівник відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» ЛМР Юрій Лукашевський.

На громадських слуханнях обговорять доцільність підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті, можливість встановлення тарифу за кілометражем маршруту та переваги електронного квитка.

Процедура запровадження електронного квитка досить довга. Як заявив учасник урбан-рух "lypneva" Дем'ян Данилюк, в Австралії на впровадження електронного квитка витратили 11 років.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.