Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

city-adm.lviv.ua/

Четвер, 7 березня 2013, 15:14

Перше засідання Громадської ради з питань розвитку фізичної культури та спорту відбулося сьогодні у Львові

Сьогодні в Львівській міській раді відбулося перше засідання Громадської ради з питань розвитку фізичної культури та спорту , головою якої призначене Президента Львівської федерації Айкідо Йосікан Олександра Козловського.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба Львівської міськради.

Членами Громадської ради з питань розвитку фізичної культури та спорту у Львові є керівники спортивних федерацій, організацій та клубів, а також представники виконавчої влади, депутатського корпусу та ЗМІ.

Голову ради обирають теміном на 1 рік. На цей рік головою обрано Олександра Козловського.

В обов'язки ради входить популяризація фізичної культури та спорту та формування "кола експертів", які визначатимуть політику розвитку та популяризації спорту.

Нагадаємо, що 5 березня члени громадських спортивних організацій, при розгляді проекту фінансової підтримки спортивних організацій, наголосили про потребу створення механізму, який регулювати суми фінасової допомоги для цих організацій.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.