Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Екологія

ua.all.biz

Четвер, 7 березня 2013, 19:01

ЄБРР може виділити 1 млрд. євро на рекультивацію земель роздільської "Сірки"

Європейський банк реконструкції та розвитку може профінансувати програму із рекультивації порушених гірничими роботами земель в зоні діяльності Роздільського ДГХП "Сірка", якщо для цього розроблять проектно-кошторисну документацію.

Про це сьогодні, 7 березня, під час засідання постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Львівської облради повідомила заступник начальника Державного управління охорони навколишнього природного середовища у Львівській області Ганна Башта, інформує кореспондент Варіантів

Як зазначив директор департаменту економічного розвитку, інвестицій, торгівлі та промисловості Львівської ОДА Денис Шмигаль, рекультивація земель роздільської "Сірки" внесена в перелік заходів програми моніторингу природного довкілля Львівської області на 2011-2015 року і на перспективу до 2020 року.

Заступник голови комісії з екології Микола Кадикало при цьому додав, що в межах цієї програми співфінансування з-за кордону передбачається ще для декілька заходів.

Нагадаємо, минулого року на території ДГХП "Сірка" планувалось розміщення сміттєпереробного заводу, однак ця ідея наштовхнулась на опір мешканців району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.