Андріана Стахів,  7 березня 2013

Варіанти на вікенд

На вулиці типова Львівська весна: то дощ, то сонце. Але весняний настрій вихідних у наших серцях не зіпсує. А редакція Варіантів, як завжди, тримає Вас у курсі подій майбутніх вихідних.

 

Варіанти на кіно

«Про що мовчать дівчата», чудовий фільм до перегляду 8 березня із Вашою панною. Чотири подруги вирішують втекти на вихідні із запорошеного міста і вирушають до Іспанії, та поїздка наповнюється непередбачуваними пригодами: утечею з-під вівтаря, гонитвою і, навіть, пограбуванням.

Якщо ж в цей день Вам немає кого запросити у кіно чи Ваша дівчина не любитель типових жіночих фільмів, то знайомтесь «Реальні хлопці». В ролі тих самих хлопців виступатимуть Аль Пачіно, Крістофер Уокен та Алан Аркін. Сюжет фільму розпочинається словами «Після тюремної відсидки строком в 28 років, Вел нарешті виходить на свободу…», тому самі робіть висновки.

Ну, і на завершення типово чоловічий фільм, який наша цензура перекраяла практично весь, тому складно сказати, що з того вийшло та все ж «Що творять чоловіки!» пошла та смішна комедія про секс, секс та ще раз секс.

Мистецькі варіанти

Сьогодні, 7 березня, у пабі ресторані Люфт відбудеться фото-виставка Лени Vitaminkі – «Moment.S». Міні-фотовиставка «Moment.S» – це невеличкий підбір фотографій різної тематики та різних настроїв. Створена здебільшого за смаком друзів та знайомих автора. Це перша виставка Vitaminkі, яка змусить Вас вникнути в деякі моменти, затримані нею на папері. Невелика кількість фото лише перший крок до «переможних» кадрів Vitaminkі.

Це складно назвати мистецтвом, але ж авангард ніхто не відміняв тому радимо відвідати сьогодні у Шоу-Бар «Нуль П'ять» Перший Кубок Львова з танців на барній стійці. Професійні танцюристи, піджей команди і просто любителі потанцювати змагатимуться за 1500 грн. і перший кубок Львова з танців на барній стійці.

І насправді це все цікаве, що можна знайти мандруючи просторами Інтернету в очікуванні бонусного вихідного. Більшість подій досить банальні та зводяться до вечірок, романтичних вечорів та інших рожевих приємностей дня восьмого березня.

Від редакції хотілось би всім читачам побажати гарно відпочити за тих декілька вихідних. Можливо завтра Ви прокинетесь і світ стане трішки добрішим від тої посмішки, яку Ви даруєте комусь.

До зустрічі наступного тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.