Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

vinnitsaok.com.ua

Вівторок, 12 березня 2013, 17:14

СБУ викрило факт розтрати майже 6 млн. грн. бюджетних коштів на Львівщині

Співробітники СБУ викрили факт розтрати бюджетних коштів у особливо великих розмірах з боку керівництва одного з державних зернозберігаючих підприємств Львівської області - майже 6 млн. грн.

Про це Варіанти повідомила прес-служба СБ України.

У 2012 році Аграрний фонд України уклав угоду з Львівським державним підприємством щодо складського зберігання 3800 тонн зерна та продуктів його переробки.

У ході перевірки, ініційованої СБУ, було встановлено, що у подальшому службові особи цього підприємства з порушенням встановленого законодавства та без відповідного дозволу Аграрного фонду України уклали договір з комерційними структурами Вінницької та Львівської областей щодо передачі їм зерна та продуктів його переробки.

"У результаті цієї протиправної оборудки керівництво державного підприємства Львівщини вчинило розтрату сільгосппродукції Аграрного фонду на загальну суму 5 млн. 986 тис. грн.", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочате кримінальне провадження за ознаками складу злочинів передбачених ч.2 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.1 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.