Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

transkarpatia.net

Вівторок, 12 березня 2013, 20:16

Держземагентство Львівщини зареєструвало 6 тис. земельних ділянок з початку року

Кадастрові реєстратори Держземагентства Лвьівщини станом на 12 березня 2013 року зареєстрували майже 6 тисяч земельних ділянок за новою системою, що діє з 1 січня.

Про це сьогодні, 12 березня, Варіанти повідомила прес-служба Держземагенства Львівської області. 

"Із 7259 заяв, що надійшли до територіальних органів Держземагентства на Львівщині, вже зареєстровано 6 тисяч земельних ділянок. До речі, 619 заяв було відхилено через помилки, що містили документи. Адже кожна документація ретельно перевіряється перед внесенням до Національної бази державного земельного кадастру, тим більше кадастрові реєстратори несуть персональну відповідальність за достовірність цієї інформації", - зазначив перший заступник начальника Головного управління Держземагентства Львівщини Ростислав Тхір.

Він додав, що з початку 2013 року Держземагентство України відкрило вільний доступ до публічний доступ до публічної кадастрової карти, відтак кожен громадянин може перевірити он-лайн чи є відомості про його ділянку, а в разі недостовірної інформації, чи відсутності ділянки обов`язково повідомити про це через "Зворотній зв'язок" на тому ж сайті.

Нагадаємо, з 1 січня 2013 року львів’яни мають доступ до електронної бази даних державного земельного кадастру.

Окрім цього, з 1 січня послуги Держземагенства з реєстрації земельних ділянок коштують вчетверо дешевше, ніж минулого року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.