Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

ukr.obozrevatel.com

Середа, 13 березня 2013, 14:01

Підприємці Львівщини зазнали понад 500 тис. грн. збитків через незаконні дії органу контролю

Прокуратура виявила порушення у діяльності Львівської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду, які коштували підприємцям понад 500 тис. грн.

 

Про це Варіанти повідомила прес-служба прокуратури Львівщини.

У ході проведення перевірки працівники прокуратури виявили, що службові особи Львівської регіональної служби державного ветеринарно-санітарного контролю та нагляду на державному кордоні та транспорті упродовж 2012 року безпідставно стягували з суб’єктів господарювання грошові кошти.   

«Зокрема, в рахунки останніх включалась плата за роз'яснення чинних нормативних документів, інформаційні послуги та оформлення документів.

 Прокуратура встановила, що понад 110 суб’єктів господарювання безпідставно сплатили понад 563 тис. грн. за послуги, які не передбачені законом», – зазначено у повідомленні.

За вказаним фактом Львівська міжрайонна прокуратура з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері відомості про вчинення кримінального правопорушення за ч.2 ст. 364 КК України внесла до  Єдиного реєстру досудових розслідувань. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.