Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Кримінал

poltava.pl.ua

Четвер, 14 березня 2013, 14:53

Міліція Львівщини розпочала операцію із боротьби з наркотиками під умовною назвою "Батискаф"

Правоохоронці розпочали операцію "Батискаф", в межах якої вживатимуть заходи запобіганню незаконного обігу наркотичних речовин.

Про це Варіанти повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Метою цієї операції є вживання заходів щодо протидії поширення наркотиків та наркотичної залежності серед населення, посилення оперативного перекриття об’єктів легального обігу контрольованих засобів, документування осіб, які організували канали витоку підконтрольних речовин із підприємств, які виробляють або у своєму виробництві використовують наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори, об’єктів аптечної мережі, лікувальних закладів, закладів замісної підтримувальної терапії, комерційних структур та місць ймовірної "вуличної" торгівлі сильнодіючими або отруйними лікарськими засобами та прекурсорами.

Так, на днях у ході проведення вищевказаних оперативно-пошукових заходів працівники Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків ГУМВС затримали жителя смт. Брюховичі, та львів’янина, у яких виявили та вилучили таблетки «Сонат», що містять отруйні лікарські засоби "Запіклон". Окрім цього, оперативними заходами встановлено, що вищевказані таблетки їм збував 31-річний львів’янин, при затриманні якого теж було виявлено та вилучено таблетки "Сонату".

"Усі події зареєстровано в ЄРДР. Вилучені наркотичні та отруйні лікарські засоби направлено в НДЕКЦ при ГУМВС для проведення дослідження. Проводиться подальша перевірка", - йдеться у повідомленні.

Операція триватиме до квітня поточного року.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.