Роман Кошла,  15 березня 2013

Варіанти на вікенд

Доки погода втрачає здоровий глузд і серед березня вулиці Львова засипають по самі помідори снігопади, яких не було досить давно, редакція Варіантів, поки ще не засипало, тримає Вас в курсі можливих варіантів проведення вихідних.

Враховуючи те, як засипає наше місто снігом, чудовою порадою буде дістати свої лижі, санки, сноуборди чи щось там ще, найтепліший одяг і добиратись до місць призначення на своїх двох. У місті хаос і громадський транспорт стоїть, як у часи старої доброї мерзлоти.

Не забудьте у дорогу також взяти якісь засоби захисту на випадок, якщо доведеться відбиватись від ведмедів чи бенгальських тигрів, трішки провіанту на випадок, якщо дорога виявиться довгою, ну, і, звичайно, ліхтарик та водостійкі сірники на той випадок, якщо доведеться робити зупинки на ночівлю.

Ну ось, Ви уже готові до походу будь-куди в цих непростих умовах.

Варіанти на кіно

Кінотеатр місце безпечне та тепле і, крім того, запаси поп-корну та солодощів там шалені, тому з голоду теж не помрете, а, коли все ж вирішите щось подивитись, то розпочніть із «Піймай шахрайку, якщо зможеш…», чудова легенька комедія про товстеньку пані, що підробляє документи і відкриває кредити на чужі імена, дозволить Вам відволіктись від проблем виживання.

Також всім молодим та витривалим радимо до перегляду «21 і старше». Сюжет фільму крутиться навколо друзів, які напились до чортиків в честь свого 21-ліття та намагаються доставити друга китайця додому, але парадокс у тому, що вони не знають, де він живе. Що із цього у них вийде дивіться самі, але голосний регіт гарантований.

 

Ну, і на завершення для найбільш стійких та сміливих німецький фільм «Таймлесс: Рубінова книга». 16-річна Гвендолін Шеферд із аристократичної сім'ї дуже незвичайна, від прабабусі вона успадкувала можливість переміщатись у часі, але до свого першого стрибка була далека від усіх і не цікавилася ні таємними співтовариствами, ні іншими загадками, на які доведеться шукати відповідь.

Мистецькі варіанти

15-21 березня відбудеться «IRISHFEST: Нове кіно Ірландії» у Львівському палаці мистецтв. Це вже четвертий поспіль кінофестиваль «країни чотирилисника» і цього разу привезе в Україну 7 родзинок фестивального сезону та представить ірландський погляд на музику, кіно і навіть фотографію.

Сьогодні у  Ресторані імпровізацій Грушевський Cinema Jazz відбудеться творча зустріч Тараса Петриненка. Учасники зустрічі матимуть нагоду особисто поспілкуватись та взяти автограф у видатного українського поета, співака та композитора.

Музичні варіанти

Сьогодні, 15 березня у арт-музеї «Сало» відбудеться  вечір електронної музики в стилі AMBIENT за участю гурту «NuclearMetal».

Як би це не звучало парадоксально, та все ж, заради цікавості, сходіть на концерт Гоші Куценка. Колишній львів'янин і головний герой фільмів «Любовь-морковь», «Мама не горюй!», «Антикиллер» та ще з півсотні кінострічок завітає до Львова. Через погодні умови сьогодні його концерт таки не відбудеться, а завтра, 16 березня, в межах презентації однойменного альбому «MyWorld» він вийде до львівської публіки.

Також сьогодні у арт кав’ярні «Квартира 35» відбудеться джазовий концерт Lviv Jazz Trio. Всім шанувальникам міцних напоїв та чудової музики радимо в ці холодні та сніжні вечори.

Сподіваємося, що зовсім скоро сніг зійде і на вулиці буде тепло та свіжо, а поки рятуйтесь, як можете. З великими сподіваннями прощаємось із Вами до наступного тижня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.