Андріана Стахів,  15 березня 2013

Користувачі соцмереж не втрачають гумору щодо львівських снігопадів

Львівські снігопади спричинили створення лавини різноманітних стьобних виразів, діалогів та картинок, які стрімко розповзаються серед користувачів соцмереж.

Звичайно, перше місце можна віддати Uareview з їхніми економними водіями маршруток та снігом, який працює на благо Укравтодору.

Хтось впадає у паніку, а тим часом користувачі соцмереж, окрім спроб інформаційної підтримки тих, хто десь застряг і потребує визволення, просто бавляться та жартують.

У Facebook поширють картинки на кшталт "Львів - відкритий для снігу", колажі знимків зроблені у один і той же час у Львові та інших містах України, які різняться доволі кардинально станом весни, білих ведмедів, що мандрують львівськими дорогами, запряжених у санки псів і багато іншого. Щоб не бути голослівними, поділимося із Вами ще деякими жартівливими надбаннями, знайденими на сторінках користувачів Facebook.

Львів відкритий для снігу Кості Бєглова

Підбірка погоди у різних містах Юлі Філіровської

"Ведмеді чекають на маршрутку з Сихова", "Більше одиниць транспорту на вулицях Львова" Петра Нека

"Погода каже, що мамонтів можна відроджувати" Юлії Юрченко

uareview marszavtodor


lv vidkr dlia snsychivski vedmedilajkymamonty

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.