Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

ua.golos.ua

Субота, 16 березня 2013, 13:29

Львівські регіонали зауважили, що у Львові прибирають сніг лише у тих місцях, де відбудеться акція опозиції "Вставай, Україно!"

Львівська обласна організації Парії регіонів заявила про те, що опозиція нехтує реальними проблемами людей, адже попри стихійне лихо, яке другу добу потрясає усю Західну Україну, остання не скасувала анонсований на сьогодні, 16 березня, мітинг у Львові.

Про це йдеться у заяві, поширеній прес-службою ЛОО Партії регіонів. 

 

"Сили комунальних служб Львова та снігоприбиральна техніка скеровані на розчищення площі у центрі міста, де має відбуватися мітинг опозиційних сил. Натомість мікрорайони міста залишаються у снігових заметах, дороги Львова та області не розчищені від снігу, а комунальний транспорт не вийшов на лінії. Очевидно, пріоритети у прибиранні снігу на території Львова були розставлені керівництвом Львівської міської ради, більшість у якій, як відомо, становлять представники ВО «Свобода»", - сказано у повідомленні. 

Таким чином опозиційні лідери засвідчують, що вони здатні об’єднуватись виключно довкола власного політичного піару, а не навколо боротьби із проблемою, яка паралізувала життєдіяльність кількох областей, - вважають у ЛОО ПР. 

Львівська обласна організація Партії регіонів рішуче засуджує таку безвідповідальність лідерів опозиції, які думають виключно про свій політичний піар, а не про проблеми жителів Львова та області. Партія регіонів також закликає так званих опозиціонерів допомогти комунальним службам міста у прибиранні снігових заметів, - наголошено у заяві. 

Нагадаємо, сьогодні у Львові о 16.30 відбудеться акція опозиційних сил "Вставай, Україно!" за участю лідерів опозиції Арсенія Яценюка та Олега Тягнибока. 

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.