Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

Четвер, 1 лютого 2024, 11:56

Галицькі валідатори оголосили лютневу знижку в обласних маршрутках

львівські маршрутки

На Львівщині запровадили знижку 50% на проїзд у маршрутках під час оплати картою Visa.

Про це повідомили на сторінці "Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology" у Facebook.

Відтепер усі пасажири приміських та міжміських автобусів Львівської області під час безконтактної оплати проїзду карткою Visa платитимуть вдвічі менше. Пропозиція діє до 29 лютого 2024 року!
 
"Щоб скористатися знижкою пасажиру достатньо оплатити проїзд банківською карткою Visa (або іншим ґаджетом із підтримкою безконтактної оплати) через валідатор, а система автоматично врахує 50%-ву знижку. Важливо не забути зафіксувати місце висадки – повторно прикласти картку до валідатора при виході" – йдеться у повідомленні.
 
Однією банківською карткою (або іншим пристроєм з функцією NFC) можна оплатити проїзд лише для одного пасажира.
 
 
Нагадаємо, 23 січня, через систематичне порушення водіями автобусів на приміських та міжміських маршрутах Львівської області алгоритму роботи із валідаторами та створення штучних перешкод у роботі е-квитка, ТОВ "Smart Ticket Technology" запровадив ініціативу "громадський контроль". Вона передбачає 200 грн кожному, хто зафіксує і передасть на гарячу лінію факт порушення з боку водіїв, що унеможливлює безготівкову оплату, або створює штучні перешкоди у роботі валідатора.

У перший день впровадження "громадського контролю" зареєстрували понад 70 скарги на неможливість здійснити безготівкову оплату в автобусах Львівщині

 Додамо, у грудні 2023 року на Львівщині на два місяці запровадили знижку 20% на проїзд у маршрутках при оплаті картою Visa. Крім того, згідно з акцією перші 10 водіїв, в яких буде найбільша кількість транзакцій безготівкою повинні були отримати премії від 5 до 10 тисяч гривень, однак 22 січня скасували її.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.