Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

маршрутки

Вівторок, 23 січня 2024, 12:17

Чемних галичан змушують писати скарги на нечемних водіїв заради 200 гривень

маршрутки

На Львівщині першим 100 пасажирам, які напишуть скаргу на водія за порушення щодо роботи е-квитка, виплатять по 200 гривень.    

Про це повідомили на сторінці "Е-квиток на Львівщині/Smart Ticket Technology" у Facebook.

Кожен пасажир, який зафіксує порушення у роботі е-квитка з боку водія на всіх приміських та міжміських автобусних маршрутах Львівської області, отримає грошову винагороду.
 
"Через систематичне порушення водіями автобусів алгоритму роботи із валідаторами та створення штучних перешкод у роботі е-квитка, а також небажання чи неможливість приватних перевізників вплинути на своїх працівників, ТОВ "Smart Ticket Technology" скасовує заохочувальну програму для водіїв. Нам прикро, що через останніх страждають пасажири, які не можуть отримати зручної, прозорої, сучасної, а головне економної послуги" – йдеться у повідомленні.
 
Саме тому запроваджують ініціативу "громадський контроль". Згідно якої кожен, хто зафіксує і передасть на нашу гарячу лінію за номером 0 800 300 844 факт порушення з боку водіїв, що унеможливлює безготівкову оплату, або створює штучні перешкоди у роботі валідатора, отримає 200 грн.
 
"Якщо ви хочете оплатити безконтактно, а валідатор вимкнений, не працює належним чином, або у вас немає до нього доступу чи водій відмовляє вас і пропонує платити готівкою – сфотографуйте (або зніміть відео) цих порушень. При зверненні на гарячу лінію зазначте дату та час, номер маршруту, державний номер автобуса, а також коротко опишіть характер порушення. Додайте фото-, відеофіксацію порушень, а ще вкажіть свої особисті дані (ПІБ і номер телефону), аби ми могли перерахувати вам винагороду" – написали на сторінці
 
Акція наразі діятиме до отримання перших 100 підтверджених скарг від пасажирів.
 
 
Нагадаємо, у грудні 2023 року на Львівщині на два місяці запровадили знижку 20% на проїзд у маршрутках при оплаті картою Visa. Крім того, згідно з акцією перші 10 водіїв, в яких буде найбільша кількість транзакцій безготівкою повинні були отримати премії від 5 до 10 тисяч гривень.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.