Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львів

Четвер, 15 лютого 2024, 09:32

Львівська міськрада компенсує кошти за вибиті вікна мешканцям постраждалих будинків на Науковій

Львів

За попередніми розрахунками, за кожне вибите вікно місто компенсує 12 тисяч гривень, за одні вибиті вхідні двері – 8 тисяч.    

Про це повідомляє міський голова Львова Андрій Садовий у своєму відеозверненні.

Сьогодні, 15 лютого, під час ранкової повітряної тривоги, російські окупанти випустили по території Львівщини крилаті ракети, які влучили у інфраструктурний об'єкт у Львові та пошкодили навколишні житлові будинки.

За словами Аелрія Садового, пошкоджено також 2 школи та один садочок. Сьогодні діти навчатимуться в них дистанційно.

"Більше 400 вікон повилітало, також пошкоджені двері і сходові клітки. Приймаємо зараз рішення щодо компенсації – 12 тисяч гривень за одне вибите вікно та 8 тисяч – за двері. Також працюємо з благодійними організаціями, тому що деякі речі, як місто, ми не зможемо компенсувати" – заявив Андрій Садовий. 

Як повідоми у пресслужбі Львівської міської ради Є влучання в об'єкт інфраструктури, вибуховою хвилею вибило вікна вже у 18 житлових будинках та пошкодило школую. Є зміни в русі громадського транспорту. Мерія оперативно скликає міську комісію з питань надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, сьогодні у Львові внаслідок ракетної атаки постраждали троє людей та пошкоджено 16 житлових будинків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.