Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наслідки російської атаки по Львову

Четвер, 15 лютого 2024, 09:00

У Львові внаслідок ракетної атаки постраждали троє людей та були пошкоджені 16 житлових будинків

наслідки російської атаки по Львову

У 16 житлових будинках на вул. Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, постраждали троє людей.

Про це повідомляє начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 15 лютого, під час ранкової повітряної тривоги, російські окупанти випустили по території Львівщини крилаті ракети, які влучили у інфраструктурний об'єкт у Львові та пошкодили навколишні житлові будинки.

"Зафіксували влучання в обʼєкт інфраструктури у Львові. Триває пожежа.
У 16 житлових будинках на Науковій вибуховою хвилею вибило частину вікон, пошкоджені машини, які були припарковані поруч.

У ході вранішньої атаки ракета влучила також у землю, неподалік житлових будинків на вулиці Науковій. Пошкоджені вікна у пʼяти- та девʼятиповерхівках, у яких живуть люди, і вікна у Центрі зайнятості" – заявив Козицький.

За його словами, постраждали троє людей. У чоловіка та жінки, які живуть у будинках на вул. Науковій – різані рани. Допомогу їм надали на місці. Ще одного чоловіка з гематомою надбрівної ділянки госпіталізували. 

Вулицю Наукову у Львові тимчасово перекрили для руху транспорту.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 7 лютого цього року. Тоді російські ракети влучили у промисловий об'єкт в Дрогобичі.

Перед цим Львівщину атакували 29 грудня 2023 року. Львів зазнав масованої ракетної атаки: загинула одна людина, 24 – постраждали, а вибухова хвиля пошкодила більше 10 житлових будинків, три школи та дитячий садок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.