Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Кулинич

Фб Кулинич

Понеділок, 19 лютого 2024, 13:30

Кулинич набувала рекультивований досвід у Польщі та Туреччині

Ірина Кулинич

Торік з бюджету Львова на відрядження Ірини Кулинич витратили 18 тисяч гривень, вона побувала у Польщі та Туреччині.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Починаючи з 1 січня й до 31 грудня 2023 року заступниця міського голови Львова з гуманітарних питань Ірина Кулинич побувала у 2 службових відрядженнях за кордоном.

За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для Ірини Кулинич склали 18 271,20 грн. Вона побувала у Польщі (м. Краків, м. Ольштин, м. Стальова Воля) та Туреччині (м. Ескішехір, м. Баликесір, м. Стамбул).

Перелік відряджень Ірини Кулинич впродовж минулого року:

- 30 серпня – 2 вересня – ознайомлення з роботою сміттєпереробних комплексів, впроваджених компанією Control Process S.A (м. Краків, м. Ольштин, м. Стальова Воля, Польща), витрати на відрядження – 6 915,12 грн;

- 3-8 жовтня – ознайомлення з роботою чинних та відрекультивованих полігонів ТПВ, які були реалізовані компанією Goksin Insaat (м. Ескішехір, м. Баликесір, м. Стамбул, Туреччина), витрати на відрядження – 11 356,08 грн.

 

У міськраді наголосили, що у прийнятті фінального рішення про потребу у відрядженні завжди береться до уваги баланс витрат на нього та користь від самого відрядження.

Крім цього, видатки на службові відрядження відшкодовуються на підставі наданого звіту про використання коштів та підтверджувальних документів. 

Додамо, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну й до 18 липня 2022 року у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та заступник міського голови з питань міжнародної співпраці Сергій Кіраль.

Натомість з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року службові відрядження мали заступники міського голови Львова Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Ірина Маруняк та Сергій Кіраль.

Також торік міський голова Львова Андрій Садовий побував у 29 службових відрядженнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.