Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Вівторок, 19 липня 2022, 15:14

Три дні омбудсмен Кіраль був улюбленим поліглотом Садового у Лугано

Андрій Садовий

З початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну у закордонні відрядження їздили Андрій Садовий та двоє його заступників.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

З 24 лютого цього року, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну, й до 18 липня у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль.

Службове відрядження Андрія Садового тривало з 3 по 6 липня включно. Він побував у м. Лугано (Швейцарія) для участі в Конференції з питань відновлення України та у м. Краків (Республіка Польща), де взяв участь у пресконференції й презентував проєкт Національного реабілітаційного центру "Незламні" у Львові, займався пошуком донорів та амбасадорів.

Сергій Кіраль перебував у відрядженні впродовж 3-6 липня разом з Андрієм Садовим у Лугано та Кракові.

Андрій Москаленко перебував у відрядженні з 21 до 23 червня у столиці Польщі, Варшаві. Він взяв участь у конференції Google.org #Tech For Ukraine Conference.

Натомість всі інші заступники міського голови Львова, керуюча справами виконавчого комітету міськради Наталія Алєксєєва та директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко впродовж цього часу у службових відрядженнях не перебували.

 

Також у мерії наголосили на тому, що з 24 лютого до 18 липня Андрію Садовому та його заступникам не відшкодовували витрати на відрядження з міського бюджету Львова.

Однак у відповіді Львівської міськради на запит Варіантів про зарплату Андрія Москаленка за червень 2022 року вказано, що він отримав 8 191,64 грн за час перебування у відрядженні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.