Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Інна Свистун

П'ятниця, 16 лютого 2024, 14:00

Свистун, Бартошик, Рудницька торік побували у відрядженні в Франції, Польщі та Данії

Інна Свистун

Торік з бюджету Львова на відрядження керівниць департаментів міськради Валентини Бартошик, Марти Рудницької та Інни Свистун виділили 91 тис. грн.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на запит Варіантів.

Минулого року у службових відрядженнях побували директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик, яка у 2023 році очолювала департамент адміністративних послуг міськради, директорка департаменту "Секретаріат ради" Марта Рудницька та директорка департаменту економічного розвитку міськради Інна Свистун.

Всього на їхні відрядження з міського бюджету Львова спрямували 91 229,11 грн.

Зокрема, Валентина Бартошик торік відвідала Київ, Хмельницький та міста Краків й Варшава у Польщі. За весь час відряджень видатки на проїзд та проживання для неї склали 18 752,02 грн: відрядження у межах України – 3 180,19 грн, закордонні відрядження – 15 571,83 грн.

Перелік відряджень Валентини Бартошик впродовж минулого року:

- 9 червня – участь у другому заході всеукраїнського діалогу "Громади – ветеранам" (м. Хмельницький), витрати на відрядження – 0 грн;

- 22-23 серпня – участь у VI міжнародному ветеранському форумі "Україна. Захисники. Майбутнє" (м. Київ), витрати на відрядження – 2 850,19 грн;

- 7-8 вересня – підписання угоди про співпрацю між Фундацією Гданська і департаментом адміністративних послуг Львівської міської ради (м. Гданськ, м. Варшава, Польща), витрати на відрядження – 15 571,83 грн;

- 19-20 жовтня – участь у дводенному заході "Digital Forum: дієвий ЦНАП 4.0# точка доступу до державного сервісу" (м. Київ), витрати на відрядження – 330 грн.

Натомість Марта Рудницька минулого року побувала в одному закордонному відрядженні, на що з міського бюджету Львова виділили 58 802 грн. Йдеться про вивчення досвіду комунальних підприємств міста Орхус (Данія) та поглиблення співпраці з містами партнерами (м. Копенгаген, Данія; м. Краків, Польща), що відбулось впродовж 29 травня – 3 червня 2023 року.

Інна Свистун минулого року мала одне закордонне відрядження. Зокрема, вона 26-28 листопада 2023 року взяла участь у церемонії нагородження "Європейська столиця інновацій 2023" у місті Марсель (Франція), на що з бюджету Львова виділили 13 675,09 грн.

У міськраді наголосили, що у прийнятті фінального рішення про потребу у відрядженні завжди береться до уваги баланс витрат на нього та користь від самого відрядження. Видатки на службові відрядження відшкодовуються на підставі наданого звіту про використання коштів та підтверджуючих документів. 

Додамо, від початку широкомасштабного вторгнення РФ в Україну й до 18 липня 2022 року у службових відрядженнях побували міський голова Львова Андрій Садовий, його перший заступник Андрій Москаленко та заступник міського голови з питань міжнародної співпраці Сергій Кіраль.

Натомість з 1 серпня 2022 року до 1 лютого 2023 року службові відрядження мали заступники міського голови Львова Андрій Москаленко, Любомир Зубач, Ірина Маруняк та Сергій Кіраль.

Також торік міський голова Львова Андрій Садовий побував у 29 службових відрядженнях.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.