Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ділянка на вул. Нагірна

city-adm.lviv.ua

Середа, 21 лютого 2024, 10:30

У Львові за півтора мільйона гривень продали землю на Нагірній під забудову

ділянка на вул. Нагірна

Ділянку, призначену під будівництва житла, придбав місцевий підприємець.

Управління земельних ресурсів Львівської міської ради продало у системі ProZorro земельну ділянку несільськогосподарського призначення на вул. Нагірна площею 0,0866 га у Львові.

Ділянку придбав підприємець Святослав Настасяк за 1 450 001 грн, натомість стартова вартість землі становила 1 276 823 грн.

Як вказано у закупівлі, ділянка знаходиться на вул. Нагірна біля будинку №70 та призначена для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

За даними аналітичної системи YouControl, Святослав Настасяк зареєстрований як фізична особа-підприємець у Львові, займається комп'ютерним програмуванням.

Нагадаємо, наприкінці серпня 2023 року міськрада за 2 млн грн продала землю на вул. Олесницького, а у жовтні того ж року землю у Лисиничах за понад мільйон гривень купив місцевий підприємець.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.