Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

prozorro.sale

Середа, 30 серпня 2023, 12:33

У Львові за два мільйони продали землю на вулиці Олесницького

Під час оргів вартість ділянки зросла більш, ніж вдвічі.

Управління земельних ресурсів Львівської міської ради продало у системі ProZorro земельну ділянку несільськогосподарського призначення на вул. Є. Олесницького площею 0,0868 га у Львові.

Ділянку придбав підприємець Володимир Табен за 2 200 000 грн, натомість стартова вартість землі становила 992 584 грн.

Як вказано у закупівлі, ділянка знаходиться на вул. Є. Олесницького біля будинку №123-а та призначена для розміщення будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та інших галузей промисловості.

 

За даними аналітичної системи YouControl, Володимир Табен зареєстрований як фізична особа-підприємець з 2013 року у Львові, займається технічним обслуговуванням та ремонтом автотранспортних засобів. Йому належить львівська фірма "Супутник" з ремонту авто, яка знаходиться на вул. Є. Олесницького, 123-а. 

Додамо, у червні міськрада виставила на продаж у приватну власність 3 земельні ділянки на вулицях Городницькій, Північній та на Тракті Глинянському, які передбачені під комерційні потреби та промисловість.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.