Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Четвер, 22 червня 2023, 11:15

У Львові виставили на продаж три ділянки під комерцію та промисловість

Львів

На аукціон виставили ділянки на вулицях Городницькій, Північній та на Тракті Глинянському.

Про це повідомляє департамент містобудування Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Департамент містобудування Львівської міської ради виставив на продаж у приватну власність три земельні ділянки у Львові, які передбачені під комерційні потреби та промисловість.

Три ділянки розташовані на вулицях Городницькій, Північній та на Тракті Глинянському. Зокрема:

- на вулиці Городницькій, 43 продають земельну ділянку площею 0,29 га. Стартова ціна лота – 11 318 387 грн, ділянка призначена для будівництва та обслуговування адмінбудівель та офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю;

- на вулиці Тракт Глинянський, біля будинку №34, продають 0,06 га. Стартова ціна – 1 981 250 грн, ділянка призначена для будівництва та обслуговування адмінбудівель та офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю;

- на вулиці Північній, біля промислової зони Сигнівка. Тут продають понад 5 га під промисловість. Стартова ціна – 43 466 927 грн.

Земельні торги заплановані на 4 та 11 липня цього року.

Нагадаємо, також у липні вперше через е-аукціон продаватимуть землю у громадах Львівської МТГ – Дублянах та Малих Підлісках.

Додамо, у серпні 2022 року депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.