Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

Середа, 21 червня 2023, 14:03

У Дублянах та Малих Підлісках на аукціон під комерцію вистановили три земельні ділянки

Львів

Ці ділянки передбачені для будівництва СТО та торгового комплексу.

Про це повідомляє департамент міської агломерації Львівської міської ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

У Львівській міськраді виставили на продаж у приватну власність 3 земельні ділянки несільськогосподарського призначення, що знаходяться у Дублянах та Малих Підлісках. Також ще 10 земель перебувають на стадії підготовки до торгів.

Всі ділянки продають під комерційні потреби, а земельні торги відбудуться 11 липня цього року.

"Це буде перший е-аукціон, на якому комунальні землі у громадах продаватимуть через систему ProZorro, тобто – максимально публічно. Відкритий доступ до інформації мають і мешканці громад, і потенційні інвестори з різних куточків України" – йдеться у повідомленні. 

У Дублянах на торги виставили дві ділянки на вул. Сонячній – Львівській, які призначені для будівництва СТО й знаходяться за 500 метрів від київської траси. Стартова ціна першої ділянки, площею 0,18 га, – 2 526 280 грн. Стартова ціна другої ділянки, площею 0,11 га, – 1 449 500 грн.

У Малих Підлісках на просп. Незалежності, 1 на продаж виставили 0,2 га – для будівництва торгового комплексу. Початкова ціна лота – 773 300 грн.

 

Додамо, у серпні 2022 року депутати Львівської міськради затвердили додаткові пільги для учасників індустріальних парків.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.