Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

vpzhr.gp.gov.ua

Середа, 21 лютого 2024, 12:30

У Львові на хабарі затримали військового, який разом з спільником організував виїзд ухилянта за кордон

хабар

Військовослужбовець зі спільником за хабарі організували схему переправлення ухилянтів за кордон.

Про це повідомляє Спеціалізована прокуратура у сфері оборони Західного регіону на своїй сторінці у Фейсбуці.

Правоохоронці, за процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону, повідомили про підозру військовослужбовцю військової частини та цивільної особи за фактом організації незаконного переправлення осіб через державний кордон.

"22-річний військовий та його 34-річний спільник за 10 тисяч доларів обіцяли військовозобов’язаному допомогти уникнути мобілізації. Встановлено, що вони мали намір внести відомості про нього до електронної системи "Шлях". Таким чином цей громадянин міг легально перетнути кордон та потрапити до однієї із країн ЄС під час дії правового режиму воєнного стану" – йдеться у повідомленні.

У спецпрокуратурі наголосили, що викрили підозрюваних на території одного із торгових центрів у Львові під час отримання хабаря.

Наразі зловмисникам обрали запобіжні заходи, а також перевіряється причетність до злочину інших осіб. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 9 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.