Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. Шевченка, 4

google.com.ua

Понеділок, 26 лютого 2024, 12:54

Комунальне приміщення на вулиці Шевченка у Львові продали за сім мільйонів гривень

вул. Шевченка, 4

Львівська міськрада продала приміщення на вул. Шевченка, 4 за 7,2 мільйони гривень фірмі, що займається наданням послуг мобільного харчування.

Управління комунальної власності Львівської міської ради продало у системі ProZorro нежитлові приміщення у підвалі та на першому поверсі на вул. Т. Шевченка, 4 у Львові, загальною площею 103,4 м². 

 

Аукціон відбувся 23 лютого цього року, на нього подалися двоє учасників – підприємець Михайло Навроцький та ТзОВ "Транс Континентал Сервіс", які запропонували за приміщення 7 121 400 грн й 7 200 000 грн відповідно. Пропозицію Михайла Навроцького відхилили, а початкова вартість нерухомості становила 7 121 400 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, "Транс Континентал Сервіс" зареєстроване з 2019 року у Львові, займається діяльністю ресторанів, наданням послуг мобільного харчування. Власниками фірми є мешканка села Великий Дорошів на Львівщині Христина Панчук і мешканець Рогатина Івано-Франківської області Володимир Бояр.

Зазначимо, будинок на вул. Шевченка, 4 є пам'яткою архітектури місцевого значення та зведений у стилі пізньої сецесії у 1909 році за проєктом відомого львівського архітектора чеського походження Карела Боубліка для кам'яничника Йони Шпрехера.

Нагадаємо, у 2018 році на ремонт даху цього будинку з міського бюджету Львова виділили 2 млн грн.

Додамо, станом на травень 2023 року у Львові за п'ять років на аукціоні продали понад 350 комунальних приміщень та будівель.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.