Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

СБУ у Львівській області

Вівторок, 27 лютого 2024, 10:03

Два депутати міськради на Львівщині за 30 тисяч доларів обіцяли вирішити земельне питання

затримання

Правоохоронці затримали депутатівна гарячому під час отримання першої частини хабара - 15 тисяч доларів США

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області на своїй сторінці у Facebook.

Служба безпеки зібрала доказову базу на депутатів однієї з міськрад у Львівській області. Фігурантів підозрюють в організації незаконної схеми надання дозвільних документів на довгострокову оренду землі під будівництво у місцевій ОТГ.
 
Мова йде про Голову комісії з питань земельних відносин та архітектури, а також його спільника - члена комісії з економічних питань, фінансів та бюджету органу місцевого самоврядування.
 
"За $ 30 000 США "депутати" гарантували пришвидшений механізм погодження документації, а також не створювати підприємцю штучних перешкод під час ведення господарської діяльності. Правоохоронці затримали ділків "на гарячому" під час отримання першої частини хабара - $ 15 000 США" – йдеться у повідомленні.
 
Наразі затриманим повідомлено про підозру. Суд обрав їм міру запобіжного заходу – тримання під вартою з правом внесення застави.
 
Триває слідство для з’ясування усіх обставин та встановлення й інших учасників вказаної протиправної схеми.
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.