Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Денис Сохацький

golos.te.ua

П'ятниця, 22 березня 2024, 13:18

Львівському ТЦК призначили нового керівника

Денис Сохацький

Львівський ТЦК очолив полковник Денис Сохацький.

Про це повідомляє депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Фейсбуці.

Головнокомандувач ЗСУ своїм наказом призначив на посаду начальника Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки полковника Дениса Сохацького, який служив у 24-й Яворівській окремій механізованій бригаді.

Зазначимо, Денис Сохацький у березні 2023 року був призначений на посаду начальника Тернопільського ОТЦК та СП. До цього він працював заступником львівського військового комісара щодо роботи з особовим складом.

Також Сохацький є керівником ГО "Асоцiацiя учасникiв бойових дiй та ветеранiв 24-ї окремої механiзованої бригади".

Нагадаємо, з початку березня цього року полковник Артур Ніязов більше не оголює Львівський ТЦК. Він перебував на цій посаді з жовтня 2023 року.

Попереднього очільника Львівського ТЦК Дениса Чаюка, який очолював ТЦК один місяць, призначили заступником командира військової частини А4767.

Додамо, у серпні 2023 року Олександра Тіщенка, який до цього  який очолював Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, звільнили з посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.