Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Артур Ніязов

Фб Козицького

Понеділок, 16 жовтня 2023, 10:33

Львівський ТЦК очолив новий керівник

Артур Ніязов

Львівський ТЦК очолив полковник Артур Ніязов.

Про це повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний своїм наказом призначив на посаду начальника Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки полковника Артура Ніязова.

"Сьогодні нового керівника представлять колективу. До цього полковник Ніязов проходив службу на посаді начальника відділу планування оборонних ресурсів штабу військової частини А0796" – написав Козицький.

За його словами, попереднього очільника Львівського ТЦК Дениса Чаюка призначили заступником командира військової частини А4767.

Зазначимо, минулого тижня начальника Львівського обласного центру комплектування та соціальної підтримки Дениса Чаюка звільнили з цієї посади. Чаюк очолив Львівський обласний центр комплектування та соціальної підтримки 4 вересня цього року.

Додамо, у серпні цього року Олександра Тіщенка, який до цього  який очолював Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки, звільнили з посади. Раніше президент Владимир Зеленский підписав указ с рекомендаціями РНБОУ звільнити всіх обласних військкомів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.