Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

повітряна тривога

Четвер, 28 березня 2024, 09:33

Російські окупанти випустили по Україні 28 безпілотників та 5 ракет

повітряна тривога

Російські окупанти випустили по території України 28 дронів Shahed та 5 ракет різних типів, з них 26 дронів збили сили ППО.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Сьогодні вночі, 28 березня, в Україні оголошували повітряну тривогу, російські окупанти випустили 28 дронів Shahed-136/131, 3 крилаті ракети Х-22, протирадіолокаційну ракету Х-31П, зенітну керовану ракету С-300.

Протиповітряною обороною було збито 26 безпілотників.

"У ніч на 28 березня 2024 року противник завдав ракетного-авіаційного удару по Україні із застосуванням трьох крилатих ракет Х-22 та протирадіолокаційної ракети Х-31П (з акваторії Чорного моря), зенітної керованої ракети С-300 (Донеччина) та 28 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 (район пусків Курська обл. – рф, мис Чауда – Крим).

Знищено 26 ударних БпЛА типу Shahed-136/131 у межах Одеської, Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, внаслідок цієї атаки в Запоріжжі пролунали вибухи: ворог атакував приватні будинки, є постраждалі. Також вибухи були в Харкові та Дніпрі.

Додамо, востаннє Львівщину атакували 24 березня цього року. Тоді російські ракети влучили в об'єкт критичної інфраструктури на Стрийщині.

Перед цим Львівщину атакували 15 лютого цього року. Ракети влучили в електропідстанцію у Львові та пошкодили 30 навколишніх житлових будинків, 3 людей постраждали.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.