Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

дорожні знаки

Четвер, 11 квітня 2024, 11:12

У Львові змінили організацію руху на вулицях Кубійовича та Кубанській

дорожні знаки

Від сьогодні вулиця Кубійовича і невелика ділянка вулиці Кубанської стали односторонніми.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Від сьогодні, 11 квітня, змінили організацію дорожнього руху на майже половині вулиці Кубійовича та невеликій ділянці вулиці Кубанської. Зокрема, односторонньою стала вся вулиця Кубійовича і невелика ділянка вулиці Кубанської.

"Вкінці минулого року комісія з безпеки дорожнього руху прийняла рішення про зміну організації дорожнього руху на окремих ділянках вул. Кубійовича і Кубанській. Ми опрацювали це рішення, погодили нову схему ОДР в поліції і придбали відповідні дорожні знаки" – заявив начальник відділу комунального господарства Галицької районної адміністрації Віктор Дубиняк.

За його словами, на вул. Кубійовича – на ділянці від пл. Вишиваного до вул. Кубанської, досі був двосторонній рух. Тепер на цій ділянці буде односторонній рух. Відтак вся вулиця стане односторонньою. Також на частині вул. Кубанська – від вул. Кубійовича до вул. Стуса, теж рух транспорту з двостороннього стане одностороннім.

Мешканців мікрорайону та водіїв приватного транспорту, які здійснюють рух вказаними ділянками вулиць, просять звернути увагу на зміни в організації дорожнього руху.

Додамо, у листопаді 2023 року на вул. Волоській ліквідували смугу для руху громадського транспорту.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.