Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львів

П'ятниця, 12 квітня 2024, 13:12

Львівська міськрада передала Львівській митниці автобус з Данії

Львів

Виконком затвердив передачу Львівській митниці автобуса Irisbus, який Львів отримав від Данії як благодійну допомогу.

Сьогодні, 12 квітня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення про передачу матеріально-технічних засобів Комунальної установи Інституту міста для Львівської митниці.

Йдеться про автобус Irisbus Crossway 2011 року випуску, яку Інститут міста отримав від міста Орхус (Данія) як благодійну допомогу. Автобус передали Львівській митниці у постійне безоплатне користування.

Згідно з рішенням, Львівська митниця отримала право здійснювати поточний та капітальний ремонт автобуса, а також використовувати його у своїй щоденній роботі. 

Автобус Інститут міста отримав як уповноважений Львівською міськрадою орган на отримання коштів для придбання товарів, робіт, послуг. Ще у березні 2022 року виконком міськради визначив цю установу відповідальною за отримання коштів, на ім'я Львівської міськради та дозволив самостійно ними розпоряджатися.

Нагадаємо, у листопаді 2023 року місто Орхус приєдналось до ініціативи Unbroken Cities Network, яку започаткували для розвитку реабілітації в Україні.

Впродовж 29 травня – 3 червня 2023 року у службовому відрядженні в Орхусі побувала директорка департаменту "Секретаріат ради" Львівської міської ради Марта Рудницька для вивчення досвіду комунальних підприємств цього міста. На це відрядження з міського бюджету Львова виділили 58 802 грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.