Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Кобзарев

Середа, 6 квітня 2022, 16:50

Садовий зробив з Інституту міста ще один гаманець Львова

Олександр Кобзарев

Виконком визначив Інститут міста відповідальним за отримання коштів на ім'я Львівської міськради та дозволив самостійно ними розпоряджатися.

Ще 1 березня на позачерговому засіданні виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення визначити комунальну установу Інститут міста уповноваженим органом на отримання коштів для придбання товарів, робіт, послуг.

Зокрема, з березня Інститут міста є уповноваженим органом на отримання від імені Львівської міської ради коштів від фізичних осіб, підприємств, установ, організацій, у тому числі від іноземних, органів місцевого самоврядування, виконавчих органів та урядів іноземних держав.

Ці кошти установа може витрачати на:

- придбання товарів, робіт, послуг оборонного призначення для забезпечення обороноздатності держави, регіону, окремої територіальної громади;

- придбання товарів, робіт, послуг для захисту безпеки населення;

- придбання товарів, робіт, послуг першої необхідності;

- придбання товарів (зокрема води, харчових продуктів, медикаментів тощо), робіт, послуг, необхідних для недопущення гуманітарної катастрофи.

Крім цього, виконком надав Інститут міста право самостійно визначати пріоритетність напрямків та здійснювати закупівлі за отримані кошти.

Нагадаємо, Олександр Кобзарев з 2010 року очолює комунальну установу "Інститут міста". На місцевих виборах-2020 пройшов до Львівської обласної ради від партії "Самопоміч", офіційно – безпартійний. 

У 2020 році Кобзарев задекларував 668 тисяч гривень доходу.

Додамо, у 2018 році Варіанти розповідали про цю установу у статті "Інститут міста Садового", а також опублікували зарплати директора та всіх працівників КУ "Інститут міста" за січень-березень 2021 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.