У Львові трансформацією поліклінік у діагностичні центри займатиметься робоча група

середа, 22 травня 2024 р. о 14:18

У Львівській міськраді створять робочу групу для напрацювання заходів з трансформації міських поліклінік у діагностичні центри.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №188 від 20 травня 2024 року.

Андрій Садовий підписав розпорядження, згідно з яким у Львівській міськраді створять робочу групу, яка має напрацювати заходи з трансформації міських поліклінік Львівської МТГ у діагностичні центри.

"З метою організації надання якісної медичної поліклінічної допомоги мешканцям Львівської МТГ утворити робочу групу щодо напрацювання заходів з трансформації міських поліклінік Львівської МТГ у діагностичні центри" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив заступницю міського голови з гуманітарних питань Ірину Кулинич, а її заступником став гендиректор КНП "ЛТМО "Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги" Олег Самчук.

До складу робочої групи входитимуть: директорка юридичного департаменту міськради Гелена Пайонкевич, директорка департаменту гуманітарної політики міськради Валентина Бартошик, керівники поліклінік Львова, депутат міської ради Валерій Веремчук.

Робоча група має до 1 червня цього року напрацювати заходи з трансформації міських поліклінік Львівської громади у діагностичні центри та
інформувати про результати своєї роботи міського голову Львова.

Додамо, у лютому цього року до стратегії розвитку медицини Львова, яка передбачала розвиток лише Територіальних медичних об'єднань Львова, вирішили долучити поліклініки.

Мітки: новини львова, діагностичний центр, медична реформа, поліклініка, розпорядження міського голови

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024