Енергетики переглянули графіки вимкнень світла на Львівщині

середа, 22 травня 2024 р. о 15:23

Графіки вимкнень електроенергії розпочнуть діяти після 19:00 год.

Про це повідомляє "Львівобленерго" на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 22 травня, на території Львівської області енергетики до 19:00 год не застосовуватимуть графіки погодинних відключень електроенергії.

"Графіки погодинних відключень діятимуть з 19:00 до 24:00. За інформацією НЕК "Укренерго" з 07:00 до 19:00 обмеження споживання скасовані.

Головна причина застосування заходів обмеження – наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях. З 22 березня по 8 травня росіяни п’ять разів цілеспрямовано атакували всі великі теплові та гідроелектростанції. Через значні пошкодження вони не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як до початку атак" – йдеться у повідомленні.

У "Львівобленерго" закликають мешканців економно використовувати електроенергію і не вмикати потужні електроприлади, аби запобігти відключенням.

Нагадаємо, 15 травня у Львові та області через дефіцит потужності в енергосистемі України були введені графіки аварійних відключень електропостачання.

Додамо, торік у "Львівобленерго" розробили новий графік відключень електроенергії, який застосують у разі нестачі електроенергії.

Мітки: електропостачання, інфраструктура, знеструмлення, новини львова

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.

Варіанти © 2012-2024