Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Надзвичайні ситуації

Субота, 6 квітня 2013, 12:15

На Львівщині підтоплено 135 підвальних приміщень

Станом на ранок 6 квітня на Львівщині внаслідок сніготанення, випадання дощів та підняття рівнів грунтових вод підтоплено 135 підвальних приміщень,  у тому числі підвали 2 середніх шкіл, 1 дитячого садка та 132 житлових будинків, 2 житлові будинки, 222 присадибні ділянки, окремі ділянки 3 доріг місцевого значення та 124,8 гасільгоспугідь.

Про це повідомила прес-служба ДЦЗН Львівської ОДА.

Сокальський район:

у с. Межиріччя водами р. Рата відбулося початкове затоплення 43 присадибних ділянок, 2житлових будинків (власники проживають у м. Червонограді, будинки використовуються як дачні),35 підвалів житлових будинків (грунтовими водами), 220 м комунальних доріг на 2 вулицях (ускладнено доїзд до 9 будинків, у яких проживають 12 осіб).

у м. Великі Мости спостерігається початкове затоплення водами р. Рата 9 присадибних ділянок та часткове затоплення дороги по вул. Старомостівській на ділянці довжиною 400 м. Рух цією дорогою закрито;

у с. Сілець водами р. Рата відбулося початкове затоплення 62 присадибних ділянок;

на території Волсвинської сільської ради спостерігається початкове затоплення водами р. Західний Буг 15 присадибних ділянок у с. Волсвин та 6 присадибних ділянок на хуторі Старе Городище.

Буський район:

водами притоку р. Західний Буг підтоплено 7 присадибних ділянок у с. Задвір’я, талими водами та поверхневим стоком підтоплено підвал середньої школи у с. Побужани.

м. Червоноград:

талими водами та поверхневим стоком підтоплено 5 підвалів житлових будинків та 5 присадибних ділянок.

Також внаслідок сніготанення та випадання дощів відбулося підняття рівня грунтових вод, що спричинило підтоплення присадибних ділянок та підвальних приміщень будівель господарств в окремих населених пунктах області. Комунальними службами та територіальними підрозділами Головного управління ДСНС України вживаються заходи щодо зменшення негативного впливу талих та грунтових вод.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.