Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

П'ятниця, 11 травня 2012, 09:42

Інженер одного з ЛКП Галицького району викрав дощоприймач на Сихові

Інженер одного з комунальних підприємств Галицького району Львова разом зі своїм безробітним товаришем викрали чавунну решітку дощоприймача, яку згодом збиралися продати в одному з пунктів прийому металобрухту. Про це повідомляє Відділ зв'язку з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

9 травня у Сихівський райвідділ Львівського міського управління міліції звернувся 39-річний львів'янин і повідомив, що 7 травня у Львові на вулиці Ярославенка, 43 невідомі особи викрали чугунну решітку дощоприймача вартістю 1 640 грн.

Працівники міліції затримали двох осіб, які скоїли крадіжку. Серед зловмисників – 30-річний житель Львова, який працює інженером одного з Львівських комунальних підприємств Галицького району, та 25-річний безробітний львів'янин.

Чоловіки пояснили, що вони викрали решітку дощоприймача для власного збагачення, продавши її у пункті прийому металобрухту.

Речовий доказ вилучено, вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками ст. 185 (крадіжка) КК України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.